ANONYM TURKOS


 • ANONYM
 • "JAG TYCKER TJEJER ÄR INTRESSANTA OCH ATTRAKTIVA, PRECIS SOM KILLAR!"

 • Jag har alltid trott att mina föräldrar mer eller mindre har ett öppet sinne för homosexuella och bisexuella, tills på senare år. Då det har blivit mer och mer synligt om hur de ser ner på folk med annan läggning.

  Jag har själv identifierat mig som bisexuell sedan 13-14 åldern, men det är ingenting mina föräldrar vet om då jag bara har haft någon enstaka pojkvän under åren.Dock så tror större delen av skolan att jag är helt och hållet lesbisk, vilket inte rör mig alls.

  För någon månad sen hände något som upprörde mig särskilt mycket. Vi var hos en släkting och mamma kollade på sidorna för nyfödda i tidningen när hon får syn på två kvinnor med en bebis. Hon pekar sedan på det och säger något i stil med (jag minns inte precis vad hon sa) ''Jag tycker inte att det är rätt att homosexuella ska få ha barn, det är inte rätt mot barnen. De kan ju bli mobbade i skolan bara för att deras föräldrar är homosexuella.''

  Jag blir arg och säger ''Hur kan du säga så?'' och ska precis säga vad jag tycker om det när hon säger åt mig att vara tyst.

  Och det är då det spricker. Hur ska jag kunna komma ut som bi om mina föräldrar inte ens tycker att samkönade par ska få ha barn? För att de kan bli mobbade? Well guess what. Man blir mobbad ändå, för varenda litet fel.

  Oavsett vad mina föräldrar tycker om det så kanske det blir så att jag skaffar mig en flickvän, och vi flyttar in i en fin liten lägenhet och trivs så bra att vi bestämmer oss för att skaffa ett barn. Även om barn inte är något som intresserar mig just nu. Och mina föräldrar (särskilt mamma) ska inte få förstöra det för mig.

  Oavsett om jag bara kommer att ha pojkvänner så kommer jag fortfarande identifiera mig som bi, för att jag helt enkelt finner tjejer intressanta och attraktiva. Precis som killar.

  För det är vem jag är.


 • DELA DENNA BERÄTTELSE: